Project Description

TOXIC [ Spectacol de Teatru ]

Play Teaser 1
Play Teaser 2

Sinopsis

„Pe cine iubești?”, „Mă iubești pe mine? Așa cum sunt eu, în interiorul meu?”. Ne întrebăm toate astea în timp ce ultimele tranzacții bursiere ne dictează felul în care trăim, felul în care ne organizăm puținul timp rămas cu cel ce adoarme în fiecare seară lângă noi. Nici morțile anunțate pe ecranele noastre de ultimă generație nu ne mai sensibilizează, nici moartea de lângă noi, poate doar noile reduceri din mall-ul din apropiere mai are puterea de a ne schimba perspectiva asupra vieții. Și profunzimile noastre sunt asaltate de profiluri pe rețele de socializare unde ne vindem pielea, sexul și ultimele citate motivaționale citite. Citim și iubim printre rânduri, printre stațiile de bus de la capătul orașului în care avem acces la internet și ne acoperim angoasele și fricile cu poze de profil făcute de cel mai la modă fotograf. Vindem iubirea prin piețe publice, baruri și avioane low-cost.

Ne marketizăm corpul care este redus de fiecare click la o interfață prefabricată. Ne dăm spre închiriere corpurile fără de care nu putem trăi, ca mai apoi să stăm singuri în apartamentele noastre goale și să uităm prețul plătit pentru abandonarea oricărei responsabilități. Ne iubim în tranșe, cu datorii la bancă, cu credite făcute impersonal, în absența timpului și a spațiului, într-o realitate în care nici măcar nu mai credem. Ne aflăm într-o stare permanentă de urgență emoțională și ajungem să ne conducem trupurile private de iubire spre următorul scenariu care se termină cu „seen at”. Ne hrănim pe „fast forward” interioarele și căutăm pe cineva mai bun, opțiunea următoare, cea îmbunătățită a celuilalt și ne traversăm visele prin avatarului cuiva care are chipul nostru când ne uităm în oglindă. Nu mai dansăm. Nu ne mai atingem. Iubim în rate, cu o rată minimă de absorbție. Pentru că dorințe noastre sunt deja distorsionate de o aplicație care ne poate oferi totul. Acum. Aici. Pentru totdeauna- download app.

GEN SPECTACOL

DRAMA
DANCE 

DURATA
70 min.

PREȚ BILET
35 / 25 RON

PUBLIC
N15

CUMPARĂ BILET

Proiecte [Spectacol de Teatru]

2021-07-29T09:25:54+00:00

TOXIC

TOXIC [ Spectacol de Teatru ] Play Teaser 1 Play Teaser 2 Sinopsis „Pe cine iubești?”, „Mă iubești pe mine? Așa cum sunt eu, în interiorul meu?”. Ne întrebăm toate astea în timp ce ultimele tranzacții bursiere ne dictează felul în care trăim, felul în care ne organizăm [...]

2021-07-29T09:29:53+00:00

DINCOLO

„Dincolo” este un spectacol care ne vorbește despre zidurile invizibile care se ridică la infinit între acele ziduri vii care sunt ființele umane, ziduri mobile dotate cu simțuri, rațiune și cu un inconștient care este în stare să ne însceneze cele mai labirintice situații.

2021-07-29T09:31:00+00:00

4:48AM

4-48 A.M. este un spectacol-testament a omului perfect gol, care nu mai are nimic de pierdut. Cuvântul crud, arătat în nuditatea sa absolută, ne poartă prin vertijul extrem de intim al bolii psihice și al dezechilibrului spiritual.